L A web & data

Reklame Data Webdesign

Kontakt
Tlf. +47 907 55 687Besøksadresse:
Årlivollveien 16
7327 SVORKMO

Kart fra Gule sider

Følg oss på

Din IP-adresse er: 100.28.132.102


e-BusinessVi tar ferie fra 1. des 2023 - 30. des. 2023
Ved hasteoppdrag/viktige spørsmål - ring 907 55 687 - Sjekker mail sporadisk
Tone blir heime og kan kontaktes tone@lawd.no eller 995 83 469

Hva er e-Business?

e-Business er verktøyet for deg som ønsker å utnytte Internett`s muligheter maksimalt, noe som har fungert en tid, spesielt i USA, med stor suksess. Det er populært kalt den nye økonomien.

Det går ut på at kunden kommer i høysetet med bedre brukervennlighet, raskere service, bedre økonomi for både kunde og selger. Det bygges opp som en sømløs sammenføyning i alle ledd fra produsent til sluttbruker. En av pionerene på denne løsningen var Amazon.com

Dette er en ganske komplisert og omfattende løsning, men som kan ha store inntjeninger på sikt. Hele næringskjeden i ditt firma blir omgjort/modifisert, slik at det meste blir atuomatisert. Det er ikke nødvendigvis at det blir færre ansatt, men mange ansatte får andre får andre oppgaver. I de fleste bedifter blir inntjeningen pr ansatt vesentlig høyere. Man overlater masse rutinearbeid til "teknikken" og de ansatte får et mere interessant arbeide.

L A web & data er ett av få web-firma som har folk med utdanning innen e-Business. Bruk gjerne vår lærdom i din satsning.

e-Business er et markedføringsverktøy for virtuelle bedrifter. Bedrifter som ønsker å bygge sterke relasjoner til sine kunder. e-Business bruker en rekke applikasjoner som effektiviserer bedriften.

Det vil for de fleste lønne seg å integrere en e-Business løsning steg for steg. Første steg er tatt den dagen du gir dine kunder mulighet til å kommunisere med deg via Internet!


L A web&data - Årlivollveien 16 7327 Svorkmo, Norway E-post: post@lawd.no Tlf +47 907 55 687