L A web & data

Reklame Data Webdesign

Kontakt
Tlf. +47 907 55 687Besøksadresse:
Årlivollveien 16
7327 SVORKMO

Kart fra Gule sider

Følg oss på

Din IP-adresse er: 3.226.72.194


Typer nettstedVi tar ferie fra 1. des 2023 - 30. des. 2023
Ved hasteoppdrag/viktige spørsmål - ring 907 55 687 - Sjekker mail sporadisk
Tone blir heime og kan kontaktes tone@lawd.no eller 995 83 469

Forskjellige typer nettsted

Reklame og Profilering
Dette er det enkleste og som regel den billigste nettstedsløsningen for firma.
Disse løsningene bygges opp som statiske sider, der du kan legge inn opplysninger, presentasjoner og fakta av deres firma og produkter. Vi utformer nettstedet etter dine ønsker og prøver å bruke eget design for hvert enkelt firma, som gjenspeiler firmaets innarbeidede image, med farger, logo osv. Eks. www.grovengartneri.no og www.aahndlaft.no

Katalogutleggelse
Ved å legge ut sin varekatalog på nettet har en flere fordeler:
 • Tilgengelig til alle døgnets tider året i rundt.
 • Kunden kan se på den når det passer kunden.
 • Kunden får se katalogen da det er aktuelt (impulskjøp).
 • Man får katalogen ut til hele verden.
 • Katalogen kan forandres/oppdateres fort og med en mindre kostnad.
 • Man kan legge inn lyd, film, bestilling....
Er hovedhensikten med nettstedet å legge ut katalog, egner det seg best i kombinasjon med et enkelt reklamenettsted, med firmapresentasjon. Eks. www.keba.no

Lag og organisasjoner.
For lag og organisasjoner, slik som idrettslag, velforeninger, osv., er det en meget fin måte å få vist siste nytt, resultatlister etter konkuranser, neste arrangement, terminlister, bilder og referater fra arrangementer og møter, osv. ved å legge det ut på nett.
Dette er raskt og effektivt og ikke minst kostnadsbesparende i forhold til å bruke telefon, post, flygeblad, osv.
Vi kan levere en pakke for laget/organisasjonen med å lage sidene for dere og drifte (oppdatere) de. Vi kan også lage løsninger der medlemmene og/eller enkelte kan legge ut stoff slik som resultater, møtetider, osv. Vi kan også lage løsning med påmeldingsskjema til f. eks. skirenn, skjema for å tegne seg som medlem osv. Mulighetene er mange.
I løsningene vi leverer tilpasser vi de til de enkelte lag/organisasjon. Vi leverer webhotell, domene, osv. til konkuransedyktige priser.
Ta kontakt med oss, så kan vi stille opp på et møte, og orientere om mulighetene dere har. Dette er helt uforpliktende og uten kostnader. Eks. www.nmkorkla.no

Nettbutikk
Med en god nettbutikk kan en selge samme hva det er, er det sagt. Dette er en sannhet med visse forbehold. Et minstekrav for å lykkes er:

 • Man må ha et godt produkt og gjerne et unikt produkt.
 • Det går ofte på pris.
 • Man må ha en skikkelig logostikk. Rask ekspedering og transport er alfa og omega. Kunden aksepterer ikke å vente lenge på varen.
 • Ikke rot i bestillingene.
 • Funksjonabelt og oversiktlig nettsted som gir inntrykk til seriøsitet og lyst til å handle.
 • God og gjennomført strategi og ikke på "slump".

Har en dette inne, har man uante muligheter. Husk du får hele verden som kundekrets. Salg av sparker til USA f.eks. Bruken av handel på nett har skutt i været de siste årene, og alle prognoser går mot at det bare fortsetter.
Det var salgsnettstedene, som hovedsaklig sto for den store "dotcom døden" (cracket) for en tid tilbake. Feilen de fleste gjorde, var at de ikke viste hva de holt på med og mange gode " selgere", som skrudde prisen og forventningene skyhøyt, uten å ha noen strategi og seriøsitet bak seg. De som overlevde cracket var de som tok dette seriøst og var gode i sitt fag. De har derimot gjort det meget godt.
Første betingelsen for å lykkes er at hele bedriften er med på omstillingen, og at bedriften har en ryddig struktur. Videre må alle ledd i salgsprosessen fungere 100%, fra leverandør til kunden får varen. Disse løsningene kan bygges opp på flere forskjellige måter, alt fra det helt enkle med bestilling pr e-post, til helautomatiske løsninger der kunden bestiller direkte på nettstedet med handlekurv og alt er intigrert med lagret med pakking og forsendelse, leverandør med supplering av lagerbeholdning, bestilling av transport, osv. Ta kontakt med oss, så kan vi forklare deg mere om disse løsningene. Eks. Vår netthandel eller Handler ImportPrivate
Nettsted for familien kan være både morro, interessant og nyttig. Man blir plutselig mere tilgjengelig. Eks. slektsforskere bruker nettet flittig for å finne personer. Du kan komme i kontakt med din gamle studiekammerat som har flyttet til USA. osv.
Å bygge nettstedet kan bli din store hobby, det er ikke så vanskelig som du tror, da det er mange bra programmer på markedet i dag som du kan få til et bra nettsted med.
Vi kan vi bistå med hjelp og tips til en rimelig penge. Vi kan også bygge det for deg. Det behøver ikke koste "skjorta" å komme seg på nett. Vi kan levere deg billige (og bra) hosting (webhotell, domene, e-post).

Studenter
Vil du prøve å lage et internettsted, men dårlig råd. Vi har avtale med vår hoster (hotelleverandør), der vi kan tilby hotellplass, e-post, domeneregistrering osv til en meget rimelig pakkepris til studenter.Portal
Portalnettsted engner seg meget godt der flere bedrifter vil slå seg sammen for å profilere seg sammen. De kan derved dele på kostnadene og hjelpe hverandre med å reklamere og kjentgjøre hverandre.

Intranett
Dette er en løsning der det bygges opp et nettsted som er beregnet for å brukes internt i bedriften. Denne løsningen kan også bygges slik at kunder og sammarbeidspartnere kan logge seg inn og benytte seg av løsningen. Det kan settes rettigheter om hva de enkelte brukerene har tilgang til. Denne løsningen kan legges på bedriftens egen server eller på en ekstern webserver, eventuelt legges "bak" vanlig nettsted. Dette er en god metode for å dele informasjon innad i bedriften.


L A web&data - Årlivollveien 16 7327 Svorkmo, Norway E-post: post@lawd.no Tlf +47 907 55 687