L A web & data

Reklame Data Webdesign

Kontakt
Tlf. +47 907 55 687Besøksadresse:
Årlivollveien 16
7327 SVORKMO

Kart fra Gule sider

Følg oss på

Din IP-adresse er: 100.28.132.102


WebdstrategiVi tar ferie fra 1. des 2023 - 30. des. 2023
Ved hasteoppdrag/viktige spørsmål - ring 907 55 687 - Sjekker mail sporadisk
Tone blir heime og kan kontaktes tone@lawd.no eller 995 83 469

Strategi

Det viktigste med et nettsted er at en skal ha noe igjen for invisteringen man gjør.

En vanlig feil mange gjør er at det ikke er lagt noen skikkelig strategi bak nettstedet. Hvorfor lager de fleste bedrifter utførlige strategier i all annnen forretningsinvistering, mens ett nettsed er bare noe man må ha for de andre har det.

Det behøver/skal ikke å være bare en utgiftspost, som man ikke har noe igjen for. Å invistere i et nettsted kan være en meget viktig del av bedriftens suksess i framtiden, hvis det er lagt en god og fremtidsrettet strategi.

Vi i L A web & data er godt utdannet og oppdatert i trender og retninger i folks handlemønster både lokalt og globalt. Vi kan bistå med utarbeidelse av strategi, markedsundersøkelse osv for å kartlegge din bedrifts behov. Vi har bred erfaring i prosjektarbeid, og kan bistå med alt fra råd til å kjøre store og små prosjekter.

Forretningsdrift på Internett er ikke det samme som tradisjonell markedsføring og det er forskjell på e-handel og vanlig butikk! Det finnes enormt mange tilbydere av like produkter for Internett, men mange av disse har ingenting å gjøre i bransjen. Nettopp derfor er det viktig at du tenker deg om to ganger før du velger samarbeidspartner for din internettsatsing – ellers kan det være din bedrift som får morgendagens forsideoppslag om ”IT-krakk”.


L A web&data - Årlivollveien 16 7327 Svorkmo, Norway E-post: post@lawd.no Tlf +47 907 55 687