L A web & data

Reklame Data Webdesign

Kontakt
Tlf. +47 907 55 687Besøksadresse:
Årlivollveien 16
7327 SVORKMO

Kart fra Gule sider

Følg oss på

Din IP-adresse er: 18.204.42.98


Om oss

L A web&data's historie

Firmaet vart startet 1. november 2001. Vi har kontor i Årlivollveien 16, på Svorkmo i Orkdal.

Daglig leder, Lars Anders Opøien, har teoretisk kompetanse med flere års utdannelse innen internett og datateknologi. Jeg har hovedsaklig tatt min utdannelse på NæringsAkademiet (kontorfag/IT, EDB Prosjekt, e-Bussiness, WebMaster, WebDesign, Nettverksadministrator) og flere fag ved HIST.

Der vår kompetanse ikke strekker til, har vi skaffet meg et meget godt leverandørnettverk, og fått til et godt sammarbeide med flere spesialister på nettverksløsninger, serverløsninger, programvareløsninger og spesielle internettløsninger. Vi kan derfor løse de fleste behov våre kunder måtte ha, selv om det er et lite firma. Vi satser på å fortsatt på å være et lite firma, slik at våre kunder får et personlig og godt kundeforhold, der personlig oppfølging står i høysetet.

L A web & data drives som et familieforetak der hele familien pluss noen innleide tar et tak.

Det vart startet etter stor etterspørsel til oss om å lage nettsteder til både private og firma. Februar 2018 omregistrerte vi firmaet til AS, LA web&data AS.

I 2004 utvidet vi fra å levere tjenester og salg innen data og webdesign, med å levere reklame og profilering. Startet i det små med en 60 cm skjæremaskin, og har siden utvidet maskinparken med varmepresse og storformat skriver/skjærer. I 2013 kjøpte vi storparten av konkursboet til Totalprofilering AS, og fikk med det en ganske komplett maskinpark.

Vi har kontor i Årlivollveien 16 på Svorkmo i Orkdal, midt i Svorkmo sentrum, ved skolen.

Svorkmo ligger 20 km sør for Orkanger, 6 km nord for Løkken Verk i Orkdal Kommune.

Kart fra Gule sider

Foretaksnr. 920 594 301

L A web&data - Årlivollveien 16 7327 Svorkmo, Norway E-post: post@lawd.no Tlf +47 907 55 687